Suite 1


Suite 1 heeft een eigen woonkamer, slaapkamer en badkamer, die verbonden zijn door een overloop.

Woonkamer

In de woonkamer vindt u een zithoek en een eethoek. In de zithoek staan twee banken en een tafel. Aan de eetkamertafel, waar wij ontbijt kunnen serveren, staan 4 stoelen. Verder vindt u in de woonkamer een LCD TV met DVD-speler, koelkast, combi-magentron, koffie- en thee faciliteiten en een kast met glaswerk, servies en bestek. De woonkamer biedt uitzicht op de tuin door twee dakramen.

Slaapkamer

In de slaapkamer staat een boxspring van Pullman van 180x200cm. Een bed dat ook gebruikt wordt in de betere hotels, dus dat wordt lekker slapen. Naast de boxspring staan twee nachtkastjes met een lade. Verder is er voldoende kastruimte en een kaptafel met spiegel. In de slaapkamer is een dakraam op het noordwesten, dus de kamer blijft relatief koel.

Badkamer

De badkamer is in twee delen. Het voorste gedeelte heeft een wastafel. Het achterste gedeelte een douchecabine en inbouwtoilet. Het achterste gedeelte is af te sluiten.

Overloop

Alle vertrekken grenzen aan een ruime overloop.Voor meer informatie over reserveren en beschikbaarheid, kunt u ons mailen op info@koegang.nl of bellen op 06-51595758.
© 2013 Bed & Breakfast De Koegang  |  Links