NED I ENG

Tuin

Rust en ruimteDe tuin ligt achter de boerderij en is bijna 5.000 m² groot. De tuin is onderverdeeld in verschillende gedeeltes. Aan de voorzijde is parkeerruimte, aan de achterzijde zijn diverse zitplekken, een kippenerf, een boerenschuur, drie grasvelden, mooie beplanting, waaronder fruitbomen en een bruggetje met honderden meter uitzicht over de weilanden. Zowel voor kinderen als voor volwssenen biedt de tuin voldoende mogelijkheden.

De tuin grenst links aan het erf van een boerderij in werking. De achterzijde van de tuin grenst aan een brede sloot. De rechterzijde grenst aan de tuin van onze buren, de bewoners van het voorste gedeelte van de stolpboerderij.


Zitplekken

Op verschillende plekken in de tuin staan stoelen. Er is altijd wel een plekje in of uit de zon, in of uit de wind, etc. te vinden. De tuin is een mooie plek om te zonnen, spelen, vissen, lezen, schilderen, etc. Kinderen kunnen spelen in de tuin.

Kippenerf

Onze kippen hebben een leven zoals het hoort. Een groot hok met een grote ren en dagelijks alle ruimte om het hele erf af te scharrelen. Onze kippen zijn zo in hun sas dat ze zelfs bij vorst nog eieren leggen. De eieren die wij serveren bij uw ontijt zijn van onze eigen kippen.

Boerenschuur

De boerenschuur is niet voor gebruik, maar kan u wel beschermen tegen zon en/of wind.

Parkeerruimte

Er is voldoende ruimte om auto's op eigen terrein te parkeren. het liefst zo min mogelijk auto's, maar indien gewenst kan iedereen met zijn/haar eigen auto komen.

Grasvelden

We hebben drie grasvelden. In het kleinste grasveld staan drie fruitbomen. Het grootste grasveld grenst aan de sloot en heeft een mooi uitzicht. Het derde grasveld ligt beschut tussen bomen, planten, struiken en een verwilderde vijver.

Uitzicht

Landelijker kan bijna niet. Onze tuin biedt aan bijna alle zijden een uitzicht van enkele honderden meters tot meerdere kilometers. Heerlijk om lekker tot rust te komen.

De boerderij van de buren

Direct aan ons erf grenst de boerderij van onze buren met ca. 100 volwassen koeien. Tijdens de lente en zomer lopen de koeien elke ochtend en middag langs ons erf van de stal naar het weiland. Het blijft mooi om te zien en geeft een rustgevend gevoel.

De sloot

De sloot is zeer geschikt voor vissers. Regelmatig zie ik vissers met een snoek van bijna een meter aan de kant staan.Voor meer informatie over reserveren en beschikbaarheid, kunt u ons mailen op info@koegang.nl of bellen op 06-51595758.
© 2013 Bed & Breakfast De Koegang  |  Links